Берлускони: Страдам, че нещата не вървят


Н. Гавазов

Берлускони: Страдам, че нещата не вървят

Собственикът на Милан Силвио Берлускони съобщи, че предпочита да остави клуба в ръцете на италиански инвеститори, ако се стигне до продажба на Милан. По-рано се появиха слухове, че китайски фонд се интересува от покупката на клуба, но изглежда, че става дума за спекулации и нищо повече.

"Милан има място в моето сърце и аз страдам, че нещата не вървят добре. Инвестирах 1 милиард евро, за да направя клуба голям, като само в последната година дадох 152 милиона евро. Въпреки това, никога отборът не е бил толкова слаб, колкото през този сезон. Затова намерих кураж да променя нещата, за да достигнем финала за Купата на Италия и да имаме някаква надежда. Броки е сериозно момче, той знае стила на Милан от времето на своята работа в младежкия отбор. Нека да го оставим спокойно да работи", заяви Берлускони.

"Също така искам да кажа на тази, които смятат, че трябва да продам клуба: опитвам вече повече от година, но искам да оставя Милан в добри ръце, които могат да гарантират светло бъдеще. Предпочитам да продам клуба на италианци", каза още босът.

 

  Сподели
87