Милан – Карпи: Трудна победа за росонерите


Н. Гавазов

Милан – Карпи: Трудна победа за росонерите

Милан - Карпи
Стадион: "Джузепе Меаца", Милано
Дата: 21.04.2016г.
Час: 21:45
Съдия: Марко Гуида


Милан и Карпи излизат в последен сблъсък за междинния 34-ти кръг на Серия А. И двата отбора гонят своите цели и всяка спечелена точка ще е важна, така че може да станем свидетели на здрав двубой. "Росонерите" са с нов треньор, който започна с важен и труден успех над Сампдория преди дни. По този начин домакините са с 4 точки преднина пред Сасуоло и Лацио, а изглежда никой в клуба не мисли вече за Топ 5. Нианг продължава да не е на разположение за своя тим, а пък Джурай Куцка е наказан и неговото място ще бъде заето вероятно от Поли.

Карпи спечели феноменална победа над Дженоа с 4:1 в последния кръг, което ги изкачи на точка пред зоната на изпадащите. Новаците изглеждат обречени в този двубой, но в действителност срещу тях не се играе лесно и скромният тим има само 4 поражения в последните си 10 гостувания в Серия А. Игор Бубнич и Желко Бъркич са с травми, а най-вероятно и Рикардо Галиоли няма да вземе участие.

Досега през сезона Милан не беше изобщо убедителен и често се проваляше в срещи, в които беше считан за сигурен фаворит. Карпи пък е корав тим, който може да направи изненадата с едно реми, на което всъщност ще са доволни гостите. Да не забравяме и огромното желание да се оцелее, но пък и "росонерите" имат да задоволяват амбиции, а с новия треньор може да се получи свежест в играта.

Прогноза: Милан - Карпи 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
214