Наполи с грешна стъпка в борбата за първо място


FUTBOL-TV

Наполи с грешна стъпка в борбата за първо място

Наполи записа поражение при гостуването си на Удиезе в среща от кръга на Серия А. Така тимът от Неапол остана на шест точки от Ювентус седем кръга преди края на сезона. Тимът на Маурицио Сари загуби с 1:3, като защитата на гостите бе под всякаква критика в тази среща, а по-лошата новината за "небесносините" е червеният картон на Гонзало Игуаин. Аржентинецът се бе разписал в 24-ата минута за 1:1, но в 75-ата минута бе изгонен за втори жълт картон.

Преди това Бруно Фернандеш от дузпа даде аванс на "фриуланите", като попадението падна в 14-ата минута. Десет минути по-късно Игуаин вкара своя 30-и гол за този сезон в Серия А. Секунди след това последва втора дузпа за домакините. Този път дебютантът Габриел, който замени останалия извън състава поради травма Пепе Рейна, спаси.

Бразилският вратар беше с основна вина за попадението, което падна в последната минута е на първата част. Той не успя да поеме топката, а я прати в краката на Дуван Сапата. Последва обаче центриране и Бруно Фернандеш със страхотно изпълнение на задна ножица вкара на празна врата за 2:1. В 57-ата минута Сирил Теро сложи точка на спора с гол след центриране отдясно.

  Сподели
116