Манчини: Загубата трябва да ни помогне


Н. Гавазов

Манчини: Загубата трябва да ни помогне

Старши-треньорът на Интер Роберто Манчини сподели мнение за срещата с Ювентус от полуфиналите на Купата на Италия, която "нерадзурите" спечелиха с 3:0 в редовното време, но в крайна сметка загубиха след изпълнение на дузпи.

"Това бе забележителен мач, искам да отдам дължимото на всички мои футболисти. Много е жалко, ние заслужавахме да играем на финала. В продължение на 18 кръга бяхме лидери в класирането на Серия А, но въпреки това ни критикуваха. Губим мач и всички се нахвърлят срещу нас. Но трябва да продължаваме да работим и да игнорираме всичко това", заяви Манчини.

"Една грешка реши съдбата на предишния мач. Тя напълно промени хода на срещата, защото имахме много положения през първото полувреме, а Ювентус нанесе само един удар. Надявам се, че играчите ми ще се съвземат от загубата и ще осъзнаят, че са способни да показват добър футбол. Ние сме отбор и се стремим да постигнем нещо през този сезон, а това означава, че трябва да преминаваме през трудни моменти. Това е футболът", заяви Манчини.

 

  Сподели
89