Тоти: Никой не може да ме спре да играя


Н. Гавазов

Тоти: Никой не може да ме спре да играя

Капитанът на Рома Франчско Тоти разказа за конфликта си със старши-треньора на отбора Лучано Спалети. Както е известно, в петък вечер футболистът даде интервю, в което призова за по-голямо уважение към себе си и предупреди, че няма намерение да търка пейката. Не закъсня и реакцията на Спалети - в неделя сутрин специалистът не само извади Тоти от заявката за мача с Палермо, но и го отстрани от хотела, в който бе отседнал Рома.

"Искам да играя, защото все още се чувствам футболист. Имам късмета, че до момента успях да запазя желанието си да играя и да излизам на терена. Първи пристигам на тренировки и последен ги напускам. Искам да продължавам да играя футбол и никой не може да ме накара да завърша кариерата си. Всичко могат да говорят каквото си искат, но последната дума е моята. Знам, че мога да помогна на отбора. Решение за бъдещето си ще взема през юни. В добра форма съм, намирам се в разпореждане на Рома. Договорът ми изтича през лятото и тогава ще реша какво да правя", заяви Тоти.

"Съжалявам, но не искам всичко да продължава по този начин, както сега. Не съм доволен от ситуацията, заради която са разстроени и хората около мен. По-доброто отношение към мен ще е от полза за всички. Очаквам, че лично ще чуя нещата, които сега чета във вестниците", каза още легендата на Рома.

 

  Сподели
91