Интер измъкна точка от Верона в мач с шест гола


FUTBOL-TV

Интер измъкна точка от Верона в мач с шест гола

Верона и Интер не успяха да се победят, завършвайки наравно - 3:3 в двубоя помежду си, който бе от програмата на 24-ия кръг в Серия А. Домакините могат повече да съжаляват, че не спечелиха трите точки, тъй като изпуснаха преднина от два гола.

Все пак "нерадзурите" първи стигнаха до гол чрез Жейсон Мурийо, който откри резултата в 8-ата минута, засичайки с глава центриране от корнер на Брозович. веронци направиха пълен обрат и поведоха с 3:1 с попадения на Филип Хеландер в 13-ата, Ерос Пизано в 16-ата и Артур Йоница в 57-ата минута. Изравнителното попадение падна отново след корнер и игра с глава, а Пизано пак бе точен след удар с глава, но при друго статично положение - изпълнение на фаул. Третото попадение не бе по-разлчно - центриране от корнер и удар с глава на Йоница - 3:1.

Мауро Икарди в 61-ата и Иван Перишич в 78-ата минута все пак спасиха честта на Интер и донесоха поне равенство на своя тим. В първия случай с асистенция се отчете Перишич, а за изравнителното попадение подаде Паласио.

  Сподели
195