Ювентус – Дженоа: Рутинна победа за шампионите


Н. Гавазов

Ювентус – Дженоа: Рутинна победа за шампионите

Ювентус - Дженоа
Стадион: "Ювентус Арена", Торино
Дата: 03.02.2016г.
Час: 21:45
Съдия:

Дженоа гостува на Ювентус в изключително тежък и на пръв поглед предрешен сблъсък в 23-ят кръг на Серия А. И двата отбора се намират в добра форма, но няма съмнение относно това кой е по-класният тим и съвсем естествено шампионите са фаворити.

Торинският гранд има на сметката си вече внушителните 15 поредни победи в Италия, което го поставя на 2 точки от първенеца Наполи и с 6 точки преднина пред 3-я Фиорентина. Ювентус дори не е допускал попадение в последните си 5 двубоя, а в този период се изправи срещу Рома, Лацио и Интер. Продължават да лекуват травми Асамоа, Лемина и Манджукич, а към тях се присъединява за няколко седмици и Кедира.

Дженоа също се намира в добра форма, която обаче няма как да бъде сравнявана с тази на своя противник. "Грифоните" от 4 кръга насам не са били побеждавани и са допуснали само едно попадение в своята врата. Това позволи на тима да се отдалечи на 5 точки от зоната на изпадащите. В състава няма контузени или наказани играчи, така че гостите могат да излязат с най-доброто си, а основната заплаха без съмнение ще е голмайстора Паволети.

Трудно бихме очаквали Дженоа да вземе нещо от гостуването на превъзходния в последно време Ювентус. Шампионите едва ли ще подценят мача до такава степен, че да изпуснат 3-те точки и прогнозираме категоричен успех за домакините.

Прогноза: Ювентус - Дженоа 2:0

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
209