Наполи с разгромен успех над Емполи


FUTBOL-TV

Наполи с разгромен успех над Емполи

Наполи записа разгромен успех с 5:1 при домакинството си на Емполи в среща от кръга на Серия А, като по този начин измести Ювентус от върха в класирането. Началото на мача не предвещаваше подобно развитие, тъй като домакините пропуснаха няколко добри положения, а гостите поведоха в резултата при първата си по-добра атака. Това стана факт в 28-ата минута, когато Леандро Дайнел Паредес бе точен за своя тим.

Неаполитанците реагираха мигновено и още в 33-ата минута резултатът бе изравнен, след като Лоренцо Инсине намери Гонзало Игуаин и той бе точен - 1:1. Само четири минути по-късно Лоренцо Инсине също се разписа и даде аванс на своя тим.

Второто полувреме започна с автогол. В 51-ата минута Микеле Кампорезе забоде топката в собствената си врата и така Наполи дръпна с 3:1. Седем минути пред края влезлият като резерва Мертенс намери Кайехон в наказателното поле и испанецът се разписа за 4:1. Само пет минути по-късно отново Мартенс асистира на Кайехон и той заби топката в мрежата на Емполи за крайното 5:1.

  Сподели
111