Алегри: Сега изглеждаме по-различно, отколкото в началото


Н. Гавазов

Алегри: Сега изглеждаме по-различно, отколкото в началото

Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри сподели мнение след срещата със Сампдория, която "бианконерите" спечелиха с 2:1 и след като записаха 9-ти пореден успех, се изкачиха на второ място в класирането, вече само на две точки от първата позиция.

"Трябваше по-добре да контролираме топката след втория гол, а така позволихме на съперника да създаде много опасни положения. Серия А е много труден турнир. Не искам да се правя на демон, но вместо да направим резултата 3:0, ние допуснахме 2:1", заяви Алегри.

"Девет поредни победи? Вярвах, че ще може да се върнем в надпреварата за титлата, защото отборът просто трябваше да се подобри. Сега играчите се намират в съвсем друго състояние в сравнение с началото на сезона, когато имахме много нови, които трябваше да се адаптират. Когато всеки започне да играе по-добре, то по-добре играе и отбора, това е нещо нормално. Сегашният състав на лигата е много равностоен и мисля, че шампион ще стане отборът, който спечели 82 точки. Убеден съм, че Интер и Наполи до последно ще се борят за титлата", каза още специалистът.

 

  Сподели
209