Орлите си подариха победа за рождения ден


FUTBOL-TV

Орлите си подариха победа за рождения ден

Лацио записа успех с 3:1 при визитата си на Фиорентина и по този начин си направи страхотен подарък за рождения си ден. Точен за "орлите" от Рим бе  Балде Кейта, който откри резултата, а в края Сергей Милинкович вкара втория гол за гостите. Малко след него Факундо Ронкалия намали, а края на интригата бе факт в последните секунди, когато Филипе Андерсон оформи успеха за своя тим.

Като цяло първата част беше изключително равностойна и не предложи много интересни моменти, като изключим първото попадение, което падна точно преди паузата. В продължението на първата част Филип Джорджевич намери Кейта по перфектен начин, а той прати топката в долния ляв ъгъл - 1:0. В 93-та минута  Сергей Милинкович направи 2:0, но още в ответната атака Факундо Ронкалия намали и остави интригата жива за последните две минути на мача.  В 96-та минута Филипе Андерсон с удар от границата на наказателното поле сложи точка на спора.

Лацио, на 116-ия си рожден ден, вече има 27 точки и е в средата на таблицата. Фиорентина изпусна да се качи на върха и остана в подножието му с 38 точки.

  Сподели
106