Гарсия: Трябва да мислим само за себе си


Н. Гавазов

Гарсия: Трябва да мислим само за себе си

Старши треньорът на Рома Руди Гарсия сподели мнение за срещата с Удинезе от десетия кръг на Серия А. Както е известно, столичани победиха съперника си с 3:1 и запазиха лидерската си позиция в класирането.

"Излязохме със състав, който можеше да използва и друга схема, но това не се наложи, защото тактически се справихме много добре. Майкон игра на отлично ниво. Джеко? Не се притеснявам за него, сигурен съм, че той ще вкара много голове. Един е полезен за отбора, а това е най-важното", заяви Гарсия.

"Сега гледаме истинския Жервиньо, защото той положи много усилия в предсезонната подготовка. Африканските футболисти обаче никога не са в добра форма след Купата на Африка и затова не ми харесва, че турнирът се провежда през януари", каза още французинът.

"Хубаво е, че имаме преднина пред Ювентус, но други три от конкурентите ни спечелиха мачовете си от този кръг. Ние трябва да мислим само за себе си. Вече казах, че Ювентус рано или късно ще се вдигне, защото разполагат с отлични футболисти и много добър треньор", завърши Гарсия.

 

  Сподели
125