Болоня - Интер: Нерадзурите отново ще разочароват


Н. Гавазов

Болоня - Интер: Нерадзурите отново ще разочароват

Болоня - Интер
Стадион: "Ренато Дал'Ара", Болоня
Дата: 27.10.2015г.
Час: 21:45
Съдия: Лука Банти

Болоня и Интер ще открият междинния кръг в италианската Серия А. Едва ли организаторите на програмата са предвиждали, че точно тази среща ще постави началото на кръг, в който има няколко любопитни двубоя, в чиито изход много трудно може да заемем категорична позиция.

С победата над Карпи в миналия кръг Делио Роси отсрочи собственото си уволнение. Преди този мач Болоня записа четири поредни загуби и се озова на последното място. Поради това успехът на терена на новака през уикенда е много изненадващ, но ако погледнем кои бяха съперниците от лошата серия на "рособлу", ние ще видим, че тези поражения бяха очаквани.

На пръв поглед Интер е изправен пред не особено трудно пътуване до Болоня, което идва много навреме, защото "нерадзурите" започнаха отлично кампанията си, но са без победа от края на септември, когато с поредното 1:0 надделяха над аутсайдера Хелас Верона. Оттогава хората на Манчини направиха само един достоен мач, този срещу Ювентус, като в двубоите с Палермо и Сампдория се разминаха с пораженията. Интересното е, че последните лоши резултати не отдалечиха "нерадзурите" от върха - миланци са само на две точки от лидера Рома, а това означава, че Интер продължава да преследва възможно най-високи цели.

Домакините не могат да разчитат на Муниер, Миранте, Ферари и Крат. Гостит са без Видич и Мурильо.

Статистиката показва, че Болоня има само една победа над Интер през 21 век и това е през сезон 2001/2002. Едва ли може да очакваме, че точно днес домакините ще запишат втория си успех срещу миланци. Предполага се, че гостите ще имат инициативата и повече ще владеят топката, но дали хората на Манчини ще успеят да вкарат гол на отбор, който дълбоко ще се защитава. Спокойно може да потърсим изненадата в мача, която се изразява в евентуално равенство - домакините нямат сили за нещо повече, но напълно е възможно да измъкнат точката.

Прогноза: Болоня - Интер 0:0


Последни 5 изиграни срещи:

Болоня:

23 септември Фиорентина - Болоня 2:0 (Серия А)
27 септември Болоня - Удинезе 1:2 (Серия А)
04 октомври Ювентус - Болоня 3:1 (Серия А)
18 октомври Болоня - Палермо 0:1 (Серия А)
24 октомври Карпи - Болоня 1:2 (Серия А)

Интер:

04 октомври Сампдория - Интер 1:1 (Серия А)
09 октомври Чиасо - Интер 3:1 (Приятелска среща)
18 октомври Интер - Ювентус 0:0 (Серия А)
21 октомври Милан - Интер 0:1 (Приятелска среща)
24 октомври Палермо - Интер 1:1 (Серия А)


Досегашни срещи:

Болоня - Интер

151 срещи
45 победи за Болоня
35 равенства
71 победи за Интер
Голова Разлика: 232:186 за Интер

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
175