Рома измести Фиорентина от първото място (видео)


FUTBOL-TV

Рома измести Фиорентина от първото място (видео)

Рома оглави еднолично класирането в Серия А, след като се наложи с 2:1 като гост над досегашния лидер Фиорентина. Мохамед Салах и Жервиньо се разписаха за "вълците" през първата част, а в края на срещата Кума ел Бабакар върна едно попадение за домакините, но то се оказа напълно недостатъчно.

В 7-та минута Салах получи последния пас след множество други преди това и откри резултата. 27 минути по-късно Жервиньо нахлу на скорост в наказателното поле на "виолетовите" и след самостоятелен рейд покачи на 2:0.

В 80-ата минута Джузепе Роси успя да вкара за домакините, но голът беше отменен заради засада. В 90-ата минута Бабакар вкара след шут от точката за дузпата, но веднага след това прозвуча последният съдийски сигнал.

Иначе 3 минути преди последния съдийски сигнал Салах се сблъска с Ронкалия и главният рефер покача набързо два жълти картона на египтянина, който напусна игра.

След тази победа футболистите от вечния град събраха актив от 20 точки и изпревариха с две виолетовите, които остават втори след 9 кръга.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
158