Манчини: Втори сме и това е добре


Н. Гавазов

Манчини: Втори сме и това е добре

Старши-треньорът на Интер Роберто Манчини сподели мнение за срещата с Ювентус от осмия кръг на Серия А, в която двата отбора не успяха да си вкарат гол.

"Използвахме схема 4-2-3-1, подобно на второто полувреме на срещата със Сампдория. Като цяло съм доволен. Това бе двубой с малко положения за гол. Някои мои играчи се завърнаха от националните си отбори едва в петък. След почивката повече, отколкото трябваше се отдръпнахме в отбрана и имахме проблеми, но в крайна сметка се получи добър и изпълнен с борба мач. Убеден съм, че през следващите месеци Ювентус ще се включи в битката за титлата", заяви Манчини.

"Мисля, че играта на Йоветич през първото полувреме е най-добрата му, откакто е тук. Но той, а и всички останали намалиха оборотите след почивката. Умората си каза думата. Пуснах Брозович, защото той създаваше проблеми на Ювентус със своите набези по диагонала. Икарди трябва по-добре да играе. Но нападателите си имат добри и лоши периоди. С времето головете ще дойдат за Мауро", добави треньорът.

"На второ място сме в класирането и само на точка от първия. Това е добра позиция. Текущото първенство ще е много трудно за всички. Във всеки мач ще трябва да се виза като за битка, дори и в тези, които навремето изглеждаха като лесни. Лигата е много равностойна през тази година", завърши Манчини.

 

  Сподели
90