Михайлович: Заслужено загубихме


Н. Гавазов

Михайлович: Заслужено загубихме

Старши-треньорът на Милан Синиша Михайлович сподели мнение за срещата с Наполи от седмия кръг на Серия А, в която "росонерите" претърпяха тежка домакинска загуба с 4:0.

"Знам, че не е хубаво така да се говори, но това е истина: ние загубихме от Наполи, който е по-добър от нас. Като цяло, няма какво повече да кажа. Първото полувреме бе равностойно, но не бива да се допускат определени грешки в Серия А, особено срещу такива нападатели", заяви Михайлович.

"Задължен съм на Галиани и Берлускони, задължен ще са им през целия си живот. Благодарен съм им и тези резултати ме разочароват. Играчите също са разочаровани. Лошо е, но заслужавахме загубата. Комплименти за Наполи и за Маурицио Сари. След 0;2 не бяхме в състояние да реагираме. Наполи играе най-добрия футбол в Серия А, те са силни и ние го знаехме. Разликата дойде от силата на нападателите им и играта на нашата отбрана. Ситуацията при нас е трудна. Трябва повече да работим. Очевидно е, че 100% е недостатъчно, нужно е повече", каза още специалистът.

 

  Сподели
105