Рома взе трите точки при визитата на Палермо


FUTBOL-TV

Рома взе трите точки при визитата на Палермо

Рома се наложи с 4:2 при гостуването на Палермо в мач от седмия кръг на италианското първенство. На "римските вълци“ бяха нужни само 30 минути, за да си гарантират успеха. Още през първото полувреме срещата изглеждаше приключила, след като гостите вкараха 3 безответни гола.

След 120 секунди игра Миралем Пянич даде аванс на столичани след подаване на Флоренци. В 14-ата минута ролите се размениха и италианският национал беше точен за 2:0. В 28-ата минута Жервиньо окончателно сложи край на съпротивата, правейки резултата класически и мачът се доиграваше след това.

Палермо върна едно попадение в 58-та минута, когато Франко Васкес комбинира с Алберто Джилардино, който успя да вкара във вратата на Войчех Шчесни.
В първата минута на добавеното време на мача Гонсалес бе точен за своя тим и даде малка надежда на своя тим, че може да стигне поне до точка. В оставащото време се стигна до нов гол, но той бе за "вълците" и падна във втората минута на добавеното време на мача, като точен бе Жервиньо.

Ивайло Чочев игра 90 минути за Палермо, като получи жълт картон в 61-та минута. Рома се изкачи на трето място във временното класиране с актив от 14 точки, докато Палермо е на дванадесета позиция със 7 точки.

  Сподели
334