Фиорентина спря отличната серия на Интер


FUTBOL-TV

Фиорентина спря отличната серия на Интер

Интер бе разгромен от Фиорентина с 4:1 на "Джузепе Меаца" в среща от кръга на Серия А. Така "виолетовите" сложиха край на отличната серия на "нерадзурите". Йосип Иличич откри резултата още в 3-ата минута от дузпа, която бе отсъдена след грешка на Самир Ханданович. Словенският вратар тръгна да спира върната към него топка, но не се справи добре и Калинич му отне топката, а стражът го повали на земята.

В 19-ата минута Иличич стреля силно, Ханданович изби лошо, топката го прехвърли и пред голлинията Калинич при добавката удвои аванса на своя тим. В 26-ата минута Калинич засече центриране отляво на Алонсо и вкара трети гол, като окончателно шокира трибуните. В 32-ата минута Миранда бе изгонен от рефера заради нарушението, което извърши срещу откъсналия се Калинич.

Мауро Икарди върна надеждите на домакините, след като се разписа в 60-ата минута. Той нацели гредата с глава след центриране на Алекс Телес, но при добавката прати топката в мрежата.

В 75-ата минута интригата окончателно приключи. Отлична атака, в която участие взеха Иличич и Калинич завърши с хеттрик за последния.

  Сподели
132