Принца на Рим се контузи при разгромен успех на вълците


FUTBOL-TV

Принца на Рим се контузи при разгромен успех на вълците

Рома разгроми новака Карпи с 5:1 в двубой от 6-ия кръг на Серия А. Константинос Манолас откри резултата в 24-ата минута на срещата. Четири минути по-късно с перфектен удар Миралем Пянич удвои аванса на своя тим. До почивката и Жервиньо добави още едно попадение, правейки резултата класически.

Бориело намали изоставането на Карпи в 34-ата минута, но домакините не проявиха милост след почивката. Мохамед Салах се разписа в 51-ата минута, засичайки удар на Тоти, който почти сигурно щеше също да донесе успех. В 68-ата минута домакините направиха резултата 5:1 чрез Дин в 68-ата минута след удар с глава от близка дистанция. Няколко минути след това Матос пропиля дузпа, която бе спасена от Де Санктис.

Лошата новина за Рома е, че Франческо Тоти получи контузия и бе заменен принудително. Все още не е ясно дали травмата е сериозна или Принца на Рим ще бъде готов за игра още в следващия кръг.

Рома излезе на 3-ото място в класирането с актив от 11 точки, но с мач повече от Сасуоло, който има същия точков актив. Карпи са предпоследни (19-о място) с две точки.

  Сподели
134