Радостна вечер за синята част на Рим


FUTBOL-TV

Радостна вечер за синята част на Рим

Рома допусна първата си загуба в Серия А за този сезон, губейки с 1:2 като гост на Сампдория.

Едер вкара ранен гол - 4 минути след началото на второто полувреме. Националът на Италия се разписа с хубаво изпълнение от свободен удар. В 69-та минута Салах успя да изравни, след впечатляваща асистенция на Миралем Пянич. В 85-та минута Костас Манолас си вкара автогол и зарадва феновете на домакините.
 
Загубата коства челните позиции на “вълците" и в момента столичани са на 9-мо място с 8 точки. Сампдория от своя страна вече е на петото място  с 10 точки.

В същото време Лацио спечели с 2:0 срещу Дженоа. "Орлите" поведоха в резултата след гол на Джорджевич в  35-ата минута. Той остана непокрит в наказателното поле и засече с глава за 1:0. След паузата Сисоко получи втори жълт и съответно червен картон в 56-ата минута. В 62-та минута Фелипе Андерсон вкара втори гол за Лацио след прецизен шут извън границите на наказателното поле.

До края на мача Горан Пандев изпусна нервите си и удари с лакът в лицето противников защитник, за което съдията заслужено му показа директен червен картон  пет минути преди края.

  Сподели
109