Нищо ново - Интер бие, а Юве разочарова


FUTBOL-TV

Нищо ново - Интер бие, а Юве разочарова

Интер продължава с победната си серия от началото на сезона в Серия А. Интересното е, че тимът на Роберто Манчини отново не изигра силен двубой, но в крайна сметка стигна до успех над Верона с 1:0 у дома за 5-та си поредна победа в Калчото.

Така “нерадзурите" продължават да бъдат единственият отбор в първенството без грешка и след 5 изиграни мача имат пълен актив от 15 точки.

Единственото попадение в този мач падна в 56-та минута, когато точен бе Фелипе Мело. Бразилецът засече с глава центриране на сънародника си Телес и не остави никакви шансове на вратаря Рафаел.

В същото време шампионът Ювентус продължи с трагичното си представяне в Торино от началото на сезона. Тимът на Масимилиано Алегри завърши наравно - 1:1 у дома срещу новака Фрозиноне и така за трети пореден мач останаха без победа на “Ювентус Стейдиъм".

За гостите в игра се появи Александър Тонев, който влезе като смяна в 71-та минута и помогна на тима си да стигне до точката, тъй като до преди това "Старата госпожа" водеше в резултата.

Бланшард се разписа с глава след центриране от ъглов удар и прониза вратаря на Юве Нето. Иначе преди това Симоне Дзадза бе дал аванс за “черно-белите" в 50-та минута с първия си гол за тима. Така Юве има едва 5 точки актив от 5 изиграни кръга. Фрозиноне пък спечели първата си точка в Серия А.

  Сподели
83