Анонс на 5-ти кръг на Серия А


Н. Гавазов

Анонс на 5-ти кръг на Серия А

Карпи - Наполи
Стадион: "Алберто Бралия", Модена
Дата: 23.09.2015г.
Час: 21:45
Съдия: Джанлука Роки

Фабрицио Кастори можеше да поднесе изненада на Фиорентина в миналия кръг, но късметът бе на "виолетовите". Впрочем, това се случва в последните три мача на новаците, а сега тук идва Наполи. Дали Карпи ще има повече късмет и ще увеличи актива си, в който има само една точка?

Хората на Маурицио Сари размазаха Лацио в миналия кръг, повтаряйки резултата в мача от Лига Европа и отчасти заличиха негативното начало на кампанията.

Само ще кажем, че през уикенда Наполи приема Ювентус и поради това някои титуляри няма да вземат участие в днешния двубой. Може ли Карпи да надскочи себе си срещу непълноценен Наполи и така да станем свидетели на изненада?

Прогноза: Карпи - Наполи 1:1

 

Киево - Торино

Стадион: "Марк'Антонио Бентегоди", Верона
Дата: 23.09.2015г.
Час: 21:45
Съдия: Доменико Чели

Киево започна с две блестящи победи, след това направи равен на терена на Ювентус, но в миналия кръг претърпя домакинска загуба от Интер. Затихва ли блясъкът на "магаренцата", още повече, че се видя, че някои неща не работеха срещу "нерадзурите"?

Торино продължава да показва симпатичен футбол и "биковете" съвсем заслужено са втори в класирането. Интересното е, че торинци не допуснаха гол в мача със Сампдория през уикенда, въпреки отпадането от състава на Аверла и Максимович, което показва, че Джампиеро Вентура добре работи по отношение на отбранителните действия на тима.

Коефициентът за победа на домакините е еднакъв с този на гостите, но не е ясно с помощта на какво Киево може да победи Торино. Нашите предположения са, че "биковете" ще опазят ватата си, а дали ще вкарат - това зависи от ротациите на треньорския щаб.

Прогноза: Киево - Торино 0:1

 

 

Фиорентина - Болоня
Стадион: "Артемио Франки", Флоренция
Дата: 23.09.2015г.
Час: 21:45
Съдия: Джанпаоло Калварезе

И двата отбора постигнаха минимални победи в миналия кръг, като за "рособлу" това бе първи успех. Дали хората на Делио Роси ще започнат победна серия? Едва ли, защото Фиорентина не е Фрозиноне, срещу който Болоня игра много слабо. Впрочем, гостите имат някакъв шанс в днешния мач, заради възможни ротации в състава на "виолетовите", които през уикенда имат тежък мач с Интер.

Прогноза: Фиорентина - Болоня 1:0

 


Интер - Верона
Стадион: "Джузепе Меаца", Милано
Дата: 23.09.2015г.
Час: 21:45
Съдия: Кармине Русо

Втори пореден мач на Интер срещу отбор от Верона. Двубоят с Киево не бе лесен, в него имаше много борба и малко положения за гол. Напълно е възможно същото да се случи и сега, въпреки че колективът на Андреа Мандорлини пристига в ролята на абсолютен аутсайдер, който все още няма победа. Само ще кажем, че всичките успехи на Интер от началото на кампанията дойдоха с по един гол разлика.

Фаворит в мача е Интер, още повече, че гостите загубиха главния си голмайстор Лука Тони. Но ще сгрешат тези, които очакват много голове от миланци. Най-вероятно отново ще видим само едно попадение в срещата.

Прогноза: Интер - Хелас Верона 1:0

 

Ювентус - Фрозиноне

Стадион: "Ювентус Стейдиъм", Торино
Дата: 23.09.2015г.
Час: 21:45
Съдия: Анджело Кервелера

Най-после шампионите попаднаха на съперник, срещу който могат да излязат с експериментален състав и освен това да вкарат няколко гола. Ювентус с класа спечели гостуването си на бойкия Дженоа, след като по-рано победи и Манчестър Сити в Шампионска лига. Гостите записаха четири поражения и само един отбелязан гол и заслужено са последни в класирането.

Без никакви съмнения ще кажем, че Ювентус е фаворит в двубоя, независимо от кадровите проблеми на "бианконерите". Предполага се, че торинци ще пречупят съперника си така ще запишат първа домакинска победа.

Прогноза: Ювентус - Фрозиноне 2:0

 


Лацио - Дженоа
Стадион: "Олимпико", Рим
Дата: 23.09.2015г.
Час: 21:45
Съдия: Никола Рицоли

И двата отбора загубиха в миналия кръг. Разликата е, че хората на Стефано Пиоли изглеждаха много безпомощно срещу Наполи, а Дженоа даде битка на Ювентус до червения картон. Тежък мач за "григони" и "орли", защото и двамата треньори нямат възможност за каквито и да е ротации. При домакините нещата са по-критични, защото това ще е трети двубой за по-малко от седмица, а отсъствието на Билиа вече оказва влияние.

Съветът ни е по възможност срещата да се играе с два знака.

Прогноза: Лацио - Дженоа 2:1

 

Палермо - Сасуоло

Стадион: "Ренцо Барбера", Палермо
Дата: 23.09.2015г.
Час: 21:45
Съдия: Лука Пайрето

Отборът на Джузепе Якини изглеждаше много симпатично срещу Милан, но на сицилианци не им достигна точност в завършващата фаза на атаката, а и малко повече късмет. Напълно заслужено щеше да бъде, ако гостите си бяха тръгнали с точката.

Какво да кажем за Сасуоло? Дружината на Еузебио Ди Франческо добре се справя на терена, а треньорът успя да запази добрите резултати, въпреки отсъствието на Доменико Берарди и Шиме Врсалко. Сега двамата се завръщат, което прави Сасуоло още по-опасен.

Любопитен двубой, в който домакините ще се опитат да нанесат първа загуба на съперника си. Това може и да се случи, но не по-малко вероятно изглежда и равенството.

Прогноза: Палермо - Сасуоло 1:1

 

Сампдория - Рома

Стадион: "Луиджи Ферарис", Генуа
Дата: 23.09.2015г.
Час: 21:45
Съдия: Лука Банти

Това е гвоздеят на вечерта. Валтер Дзенга за първи път претърпя загуба като треньор на Сампдория. "Моряците" коригираха играта си след двата допуснати гола от Торино, но вече бе късно за каквото и да е, защото "биковете" удържаха атаките и затвориха мача.

Рома хвърли бомбата срещу Сасуоло. Столичани направиха бойко равенство с Барселона в средата на седмица и всички очакваха успех, но умората си каза думата. Сега "вълците" се нуждаят от трите точки, за да не изостанат много от Интер, което предполага, че Руди Гарсия ще използва почти същия състав, който игра срещу Барселона.

Очакванията са за равностоен двубой, който може да завърши с успех за всеки един от съперниците.

Прогноза: Сампдория -Рома 1:1

 

Емполи - Аталанта
Стадион: "Карло Кастелани", Емполи
Дата: 24.09.2015г.
Час: 21:45
Съдия: Клаудио Гавилучи

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
380