Милан измъкна победата от Удинезе


FUTBOL-TV

Милан измъкна победата от Удинезе

Милан постигна труден успеха с 3:2 над Удинезе като гост в среща от 5-ия кръг на Серия А. “Росонерите" решиха, че са си свършили работата само след 45 минути игра, когато вкараха цели три гола. Марио Балотели, Джакомо Бонавентура и Кристиан Сапата бяха дали сериозна преднина за Милан на почивката, но след нея Удинезе се съвзе и вкара два гола чрез Баду и Дурван Сапата. В края Фернандес от Удинезе бе изгонен за втори жълт картон.

"Росонерите" поведоха още в 5-ата минута с красив гол на Марио Балотели от пряк свободен удар. Пет минути по-късно Монтоливо намери Бонавентура в наказателното поле, той овладя на гърди и заби топката за втори път в мрежата на Карнезис. Резултатът стана класически във втората минута от добавеното време, когато Кристиян Запата надскочи двама бранители и насочи с глава топката във вратата на Удинезе.

В 51-ата Емануел Баду бе оставен непокрит на границата на големия пеналт и с точен удар намали пасива на домакините. Резервата Даниел Запата върна още един гол, а с него и надеждата на своя тим в 58-ата минута. До края на мача Диего Лопес спаси от отбора си от нов гол и така победата бе за Милан.

  Сподели
92