Удинезе - Милан: Без победител


Н. Гавазов

Удинезе - Милан: Без победител

Удинезе - Милан
Стадион: "Фриули", Удине
Дата: 22.09.2015г.
Час: 21:45
Съдия: Даниеле Довери

Домашният стадион на Удинезе "Джузепе Фриули" претърпя сериозна реконструкция и Милан е един от първите отбори, които ще посетят ремонтираното спортно съоръжение. Но "росонерите" едва ли пристигат тук с туристическа цел. Хората на Синиша Михайлович ще се опитат да прибавят нови три точки към своя актив. Съперникът им ще направи всичко възможно да спре свободното падане. Бъдете сигурни, че в хладната септемврийска вечер на "Фриули" ще е достатъчно горещо, а това може само да радва почитателите на италианския футбол, които отдавна свикнаха с метаморфозата и вече се радват на двубои с невероятни обрати и много голове, гарнирани с горещи южняшки емоции.

Удинезе победиха на старта Ювентус в Торино, но вече никой не си спомня за тази сензация, защото хората на Стефано Колантуоно претърпяха три поредни загуби. Най-болезнената дойде от Емполи този уикенд, отново на този стадион, който продължава да освирква своите футболисти и лично Колантуоно, заради някои непопулярни трансферни решения през лятото.

Милан зарадва с добра игра в атака срещу Палермо през уикенда и успя да вкара три гола на сицилианци, но старите проблеми със защитата продължават да са на дневен ред. А това намери отражение в две попадения от страна на гостите, които за малко не измъкнаха точката от "Сан Сиро".

Домакините са без Видмар, Гилерме и Коне, а гостите не могат да разчитат на Нианг, Менез, Антонели и Бертолачи.

Трудно може да кажем кой е фаворит в мача. Ако гледаме играта на двата тима от първия кръг, домакините имат пълни шансове да грабнат трите точки. Истината обаче е, че Милан подобри действията си в атакуващ план и е очевидно, че Михайлович се опитва да прогрес и в работата на защитата. Не е ясно, дали "росонерите" са изчистили някои от грешките в отбраната си от уикенда, но ако са го направили, тогава спокойно може да поставим на гостите статут на фаворит в мача. Остава да видим само, дали фриулци ще приемат това. Очакванията са за равностоен двубой, в който домакините няма да тръгнат да се надиграват със съперника си, а ще действат много внимателно, в търсене на пролуки на отбраната на своя гост.

Прогноза: Удинезе - Милан 1:1

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
172