Тоти пише история, но Рома губи точки


FUTBOL-TV

Тоти пише история, но Рома губи точки

Нападателят на Рома Франческо Тоти със сигурност ще запомни двубоя срещу Сасуоло от 4-ия кръг на Серия А. 38-годишния футболист вкара своя гол №300 с екипа на "римските вълци". В първенството неговите попадения са общо 244. Иначе Рома стигна до разочароващо домакинско реми 2:2 срещу средняка Сасуоло на своя стадион "Олимпико" в Рим.

В 22-ата минута Дефрел бе изведен от Политано сам срещу вратаря, но се позабави и бе застигнат от противников футболист. Играчът на гостите все пак успя да се справи с тази ситуация и отправи точен нисък удар от границата на наказателното поле - 0:1. Неостаряващият Тоти обаче върна своя отбор в мача, след като реализира в 36-ата минута. Принца на Рима наказа грешка на противниковия вратар Консигли, който подаде на Пянич и халфът намери капитана, който сам срещу вратаря от близка дистанция не сгреши.

Политано даде нов аванс на Сасуоло само минута преди почивката. С асистенция в този случай се отчете Флоро Флорес. Салах изравни в 49-ата минута след удар от воле. До края Рома така и не успя да стигне до нов гол и така спечелиха само точка днес.

  Сподели
149