Равенство на Емполи - Наполи, още три срещи от Серия А завършват 2:2 (видео)


FUTBOL-TV

Равенство на Емполи - Наполи, още три срещи от Серия А завършват 2:2 (видео)

Отборите на Емполи и Наполи не успяха да се победят, завършвайки наравно - 2:2 в мач от 3-ия кръг на Серия А. Домакините на два пъти повеждаха с попадения на Рикардо Сапонара в 3-ата минута, след пас на Зиелински, и на Мануел Пукарели (18), възползвал се от асистенция на Сапонара. Неаполитанци обаче изравняваха чрез Лоренцо Инсине (7) и Алан (50) след подавания на Маноло Габиадини.. След първата си спечелена точка за сезона Емполи е на 17-о място, а Наполи заема 14-а позиция с 2 точки.

При резултат 2:2 завършиха и други три мача, играни по същото време. Сасуоло и Аталанта поделиха по точка, завършвайки и срещата в намалени състави. Маурисио Пиния (13, 33) извеждаше гостите от Бергамо напред в резултата на два пъти, но Франческо Манарели (22) и асистиралият му Антонио Флоро Флорес (40) изравняваха. Малко след почивката гостите останаха в намален състав, след като Пиния получи втори жълт картон. В края на мача Моралес от гостите пропусна дузпа. Малко преди това за извършеното нарушение в наказателния удар бе изгонен и Шиме Вършалко от домакините - също за втори жълт картон.

Равенство 2:2 се получи и в останалите две срещи от Серия А в неделния следобед. Още по обяд Верона и Торино поделиха точките, а това сториха още Палермо и новакът Карпи.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
127