Михайлович: Няма да зачеркнем всичко


Н. Гавазов

Михайлович: Няма да зачеркнем всичко

Старши-треньорът на Милан Синиша Михайлович сподели мнение за причините за поражението от Фиорентина в стартовия кръг от първенството на Серия А. Противно на очакванията, "росонерите" допуснаха да бъдат надиграни от своя противник и претърпяха поражение с 2:0.

"Ние напълно заслужихме загубата и не направихме това, което трябваше да направим. Обстоятелствата се развиха не в наша полза, но при всички положения трябваше да играем по-добре. Началото бе равностойно, с еднакви шансове за успех, но след това се получи изгонването, те веднага вкараха и за нас стана трудно", заяви Михайлович.

"След почивката, дори с намален състав, ние играхме по-добре, но Фиорентина много владееше топката, така че бе трудно да играем с десет човека. Нападателите бяха отрязани от играта, ние нямаме претенции към тях. Лошо държахме топката, бързо я губехме. Впрочем, едно поражение не е повод да зачеркнем всичко онова, което правехме през последните месеци. Имаме си своя футболна философия и работим над нея", каза още специалистът.

 

  Сподели
88