Интер ще направи първа крачка към финала с категорична победа


.

Интер ще направи първа крачка към финала с категорична победа

Интер - Фиорентина
Стадион: :Джузепе Меаца" Милано
Час: 21.45
Съдия:

Отборът на Интер не винаги през този сезон игра впечатляващо, но със сигурност е най-силният отбор в първенството на Италия. А най-важното е, че успя да се мобилизира за решаващите срещи срещу преките си конкуренти и в момента е едноличен лидер в серия А с 8 точки разлика от втория и мач по-малко. Нещата изглеждат такива, че няма кой да попречи на "нерадзурите" да спечелят титлата, особено след играта, която показаха в голямото дерби с Милан. Съвсем логично е да очакваме победа и тази вечер срещу Фиорентина.

Отборът от града на влюбените пристига в Милано след рязък спад във формата и в момента възпитаниците на Чезаре Прандели са на 11 място с 31 точки и все още с надежди за класиране в Лига Европа. Проблемите, които се стовариха върху нападателя Муту заради положителната допинг проба едва ли ще датюдат отражение върху играта на съотборниците му, които при всички положения ще се опитат да се доберат до равенството в срещата.

Кристиян Киву, Станкови и Ето'о няма да вземат участие заради травми, останалите играчи обаче са в нужната форма и налице. В нападения Моуриньо ще разчита на Милито и Пандев, а зад тях ще се разположи Снайдер. В средната линия на отбора ще застанат Санети, Камбиасо и Мунтари.

За Фиорентина няма да играят Занети, Кролдруп, Муту, Паскуал, Монтоливо и Гоби. Най-вероятно Джилардино ще бъде сам в нападението, а се очаква в игра да видим и Йоветич. Черногорецът обаче ще бъде като атакуващ полузащитник заедно с Варгас, а зад тях ще бъдат Донадел и Маркиони.

Жозе Моуриньо вече заяви, че иска да играе на финала за Купата на Италия и да я спечели. На снощната пресконференция португалецът заяви, че отборът играе добре, но няма нито едно отличие досега. Пътят към такова минава през задължителна победа над Фиорентина. Класата на Интер е по-голяма, а сензационното включване на новото попълнение Пандев носи на този етап само положителни неща за "нерадзурите". Няма причина Интер да не победи, дори разликата спокойно би могла да бъде с два гола.

Прогноза за: Интер - Фиорентина 2:0

Последни 5 изиграни мача:

Интер: ППРПП

Фиорентина: ПЗПЗР


Досегашни срещи :

Интер - Фиорентина

27 мача

14 победи за Интер
7 равенства
6 победи за Фиорентина

Голова разлика 43-32 за Интер

Коефициенти от bet365:
Интер - 1.61
Равен - 3.60
Фиорентина - 6.00

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
140