Галиани: Излитам за Ванкувър, ако Анчелоти не каже да


Н. Гавазов

Галиани: Излитам за Ванкувър, ако Анчелоти не каже да

Вицепрезидентът на Милан Адриано Галиани разказа за хода на преговорите с бившия старши-треньор на Реал Мадирд Карло Анчелоти. Както е известно, функционерът се намира в испанската столица в опит да убеди италианския специалист да не си взема едногодишен отпуск, а да се завърне на "Сан Сиро".

"Тук съм, за да върна Анчелоти в Милан. Няма да се предам. Казах на Анчелоти да отговори с "да". Утре ще има още една среща", заяви Галиани.

"Анчелоти е отличен готвач, той ни е приготвил прекрасна карбонара. Не знам какво ще се случи. Струва ми се, че Карло не е разстроен", добави функционерът.

"Утре (сряда) е важен ден, но не ключов. Пресата продължава. Преговорите с Карло винаги са мили, защото той е част от нашето семейство. С него спечелихме 11 международни трофея. Анчелоти е част от нашата история. Спомнихме си за поражението от Ливърпул през 2005 година. Трофеите можеха да бъдат 14", продължава Галиани.

"За първи път срещнах Карло през 1987 година. Това са отношения, които никога не свършват. Анчелоти знае, че ако сега не каже "да", аз ще излетя с него и жена му за Ванкувър", завърши вицепрезидентът на Милан.

 

  Сподели
82