Марота: Не мислим за Кавани, следим ситуацията с Кедира


Н. Гавазов

Марота: Не мислим за Кавани, следим ситуацията с Кедира

Генералният директор на Ювентус Бепе Марота коментира информацията за евентуални нови попълнения през лятото. Както е известно, по-рано се съобщаваше, че "бианконерите" имат намерение да подпишат с нападателя на ПСЖ Единсон Кавани в опит да намерят достоен заместник на Карлос Тевес, който през следващата година възнамерява да се прибере в родината си.

Също така е известно, че италианският шампион е близо до трансфер на Сами Кедира, след като немецът отказа да продължи договора си с Реал Мадрид.

"Честно казано, дори не сме се опитали да водим преговори с Кавани. Разбираемо е, че сега много играчи ще бъдат свързвани с ореход в Ювентус, но Единсон е играч на ПСЖ и аз не мисля, че има смисъл да предприемаме опити да го привлечем. Естествено, когато футболисти като Кедира се появяват на пазара на свободните агенти, това привлича вниманието ни. Но ние от вестниците разбрахме, че той няма да продължава договора си с Реал. Наше задължение е да следим за подобни ситуации и да решаваме кога да предприемаме някакви крачки", каза Марота.

 

  Сподели
68