Милан и Торино ще повторят резултата от януари


Н. Гавазов

Милан и Торино ще повторят резултата от януари

Милан - Торино
Стадион: "Джузепе Меаца", Милано
Дата: 24.05.2015г.
Час: 21:45
Съдия: Паоло Валери

Милан продължава да бъде любима тема на италианските журналисти и вероятно това е клубът, около който има най-много новини - извън терена и от чисто спортен характер. Историята с евентуалната продажба продължава, като засега остава неясен кой е новият собственик - говори се за консорциум от Китай и за инвеститори с протекции на китайското правителство. така или иначе, очаква ни горещо лято. Напрегнато е и около треньорския пост. Много е вероятно Индзаги да напусне клуба, а тук да се завърне Карло Анчелоти. Приятната новина от тази седмица е, че "Татко Карло" ще получи 150 милиона за трансфери. Дали обаче това ще стане факт - остава да чакаме.

Иначе, в чисто спортен план "росонерите" записаха поредната си загуба от Сасуоло, като Берарди продължи да издевателства над миланци, "ограничавайки" се този път само с три гола в мрежата на Милан. Така Индзаги и компания остават с една победа и четири загуби в последните си пет мача, 11-то място и минимални шансове да завършат сезона в първата половина на таблицата.

А там се намира днешният съперник Торино. "Биковете" са девети, на пет точки пред Милан, но с последен мач като домакин на Чезена. В миналия кръг хората на Вентура победиха коравия Киево с 2:0 и сложиха край на лошата си серия от три двубоя без победа, включително и срамната загуба в Генуа. Впрочем, торинци намалиха оборотите през последните седмици и след като взеха само два мача от общо седем, сами се отстраниха от борбата за евротурнирите.

Домакините влизат в двубоя с поредните си кадрови проблеми. В лазарета се намират Монтоливо, Де Шилио и Антонели. Наказани са Менез, Бонавентура и Сусо.

Гостите не могат да разчитат на контузените Бово, Куяларела и Фарнеруд, а Максимович е наказан.

Много хора вероятно си мислят, че Ювентус - Интер е голямото дерби между Милано и Торино, но това не е така. Именно днешният мач се води като Голямото дерби на Севера, така че не бива да има съмнения в амбициите то да бъде спечелено, независимо от факта, че няма да подобри положението на съперниците. През януари двата тима направиха 1:1 в един горещ мач, очакванията са днес отново да видим равностойна игра и динамичен футбол.

Торино играе открит футбол, а Милан ще отговори със същото пред собствена публика. Повечето специалисти предвиждат успех на "росонерите", но миланци толкова много се компрометираха през този лош сезон, че не заслужават доверие. Като прибавим и статистиката - 2 победи, 2 равенства и 1 загуба на Торо в последните му пет мача - нямате ли усещането, че тези два тима ще повторят резултата от януари?

Прогноза: Милан - Торино 1:1


Последни 5 изиграни срещи:

Милан:

25 април Удинезе - Милан 2:1 (Серия А)
29 април Милан - Дженоа 1:3 (Серия А)
03 май Наполи - Милан 3:0 (Серия А)
09 май Милан - Рома 2:1 (Серия А)
17 май Сасуоло - Милан 3:2 (Серия А)

Торино:

26 април Торино - Ювентус 2:1 (Серия А)
29 април Палермо - Торино 2:2 (Серия А)
06 май Торино - Емполи 0:1 (Серия А)
11 май Дженоа - Торино 5:1 (Серия А)
17 май Торино - Киево 2:0 (Серия А)


Досегашни срещи:

Милан - Торино

150 срещи
59 победи за Милан
53 равенства
38 победи за Торино
Голова Разлика: 229:162 за Милан

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
168