Алегри: Спечелих доверието на феновете


Н. Гавазов

Алегри: Спечелих доверието на феновете

Старши-треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри сподели мнението си за сезона след мача с Наполи от 37-я кръг на Серия А. Както е известно, това бе последната среща на "бианконерите" на родна земя през сегашната кампания и шампионите се постараха да зарадват феновете, побеждавайки съперника си с 3:1

"Получи се хубав празник, като кулминацията бе чудесната победа, която записахме. Смятам, че това бе правилният начин да отпразнуваме титлата, заедно с нашите фенове. Играчите показаха, че искат да продължат да побеждават, демонстрирайки добър футбол", заяви Алегри.

"Наслаждавахме се на играта днес, особено през второто полувреме. Аз също се забавлявах. Доволен съм от сезона. Спечелих доверието на феновете, въпреки че в началото имаше скептицизъм към мен. Често не показвам емоции, но това не означава, че в мен няма такива", каза още специалистът.

Както е известно, по-рано през седмицата Ювентус спечели Купата на Италия. Също така отборът е изправен пред финал в Шампионска лига срещу Барселона на 6 юни в Берлин.

 

  Сподели
89