Индзаги: Трябва достойно да завършим сезона


Н. Гавазов

Индзаги: Трябва достойно да завършим сезона

Старши-треньорът на Милан Филипо Индзаги призна, че няма никаква идея как ще се развие бъдещето му. Слуховете за уволнението на специалиста се появяваха през целия сезон, но с наближаване на края на кампанията в пресата се появиха и конкретни имена, които ще сменят Индзаги. В навечерието на мача с Торино, който по никакъв начин не може да внесе подобрения в класирането на "росонерите", Индзаги сподели някои мисли относно своето бъдеще.

"Предстои да изиграем последния си мач на "Сан Сиро" и да се приближим към края на един труден сезон. Целта ни е победата и винаги сме се стремели към това. Торино е отбор, който ми е донесъл много късмет докато бях футболист. Сега трябва да опитаме да завършим сезона по достоен начин. Подготвяме се както за всеки друг мач", заяви Алегри.

"Бъдещето? Както казах вече, имам договор за още една година. Ще продължавам да давам всичко от себе си, поне докато не ми бъде казано нещо друго. Направих каквото мога. Вече девет месеца редовно разговарям с президента Берлускони. Имаме разногласия по някои въпроси, но той винаги ми е позволявал да работя спокойно. Ще продължа в същия дух и ще видим какво ще се случи", каза още специалистът.

 

  Сподели
73