Въведоха казармен ред в Милан


Н. Гавазов

Въведоха казармен ред в Милан

Старши-треньорът на Милан Филипо Индзаги взе решение да заключи играчите на базата в Миланело. Както е известно, вчера "росонерите" претърпяха поредното си фиаско, губейки от Удинезе с 2:1, което почти сигурно остави тима без участие в евротурнирите.

Както съобщи официалният клубен канал на Милан, отборът ще прекара времето до мача с Дженоа следващата сряда на базата на клуба. Дотогава никой няма право да напусна територията.

В пресата се появи и информация, че веднага след снощния мач на "Фриули" собственикът на клуба Силвио Берлускони е бил готов да уволни Индзаги, но босът е бил спрян от Адриано Галиани.

Съобщава се също така, че след мача е възникнал скандал в съблекалнята на Милан. Треньорът е нападнал играчите, обвинявайки ги, че не са достойни да носят фланелката на клуба. От своя страна неназован футболист е отговорил на Филипо, че той е недостоен да тренира Милан.

Веднага след това Индзаги се е обадил на Галиани и го е помолил да се върне и да дойде в съблекалнята. След това е взето решение всички да се пренесат на базата в Миланело, където ще се тренира по два пъти на ден, без почивен ден до мача с Дженоа. Въведен е строг режим, с определен час за ставане и лягане, като не е изключено при евентуален провал с "грифоните" казарменият ред да продължи до следващия мач на тима.

 

  Сподели
80