Манчини: Получи се интересен мач


Н. Гавазов

Манчини: Получи се интересен мач

Старши-треньорът на Интер Роберто Манчини сподели мнението си за срещата с Рома от 32-я кръг на Серия А. Както е известно, "нерадзурите" победиха съперника си с 2:1, като този успех, който бе първи от 2011 година, доближи миланци на 5 точки от зоната на евротурнирите.

"Това бе добър мач срещу класен отбор, какъвто е Рома. независимо от трудния период, който преживяват римляните, това бе трудна задача, защото "вълците" са един от най-добрите отбори в лигата. Съперникът добре контролираше топката, но в края успяхме да намалим пресата им и да вкараме гол. Рома игра за победа, те действаха на "Сан Сиро" изключително атакуващо. Трудно ни бе, както и на тях. Мисля, че се получи интересен мач", заяви Манчини.

"Този мач стана по-отворен, отколкото миланското дерби. Рома атакуваше и ни оставяше пространства. Шакири, Подолски и Ковачич влязоха и вкараха мача в нужното русло. Тримата върнаха живината на отбора. Ковачич действаше много светкавично. Икарди е отличен нападател, той може да стане шампион", добави италианецът.

 

  Сподели
83