Фиорентина ще вземе трите точки срещу разколебан Милан


Н. Гавазов

Фиорентина ще вземе трите точки срещу разколебан Милан

Фиорентина - Милан
Стадион: "Артемио Франки", Флоренция
Дата: 16.03.2015 г.
Час: 20:00
Съдия: Кармин Русо

Фиорентина посреща Милан в мач от 27-я кръг на италианската серия А и ще се опита да се завърне на победния си път. През миналата седмица "виолетовите" претърпяха първото си поражение от осем мача в Серия А, когато загубиха с 4:0 срещу Лацио. Този неуспех удари по амбициите на флорентинци за място в топ 3, но не всичко е загубено, защото колективът на Винченцо Монтела е на пето място в таблицата за класиране, но само на 4 точки от третия Лацио.

Милан не успя да спечели последните си два мача, които бяха срещу скромни отбори, като особено "впечатли" срещата с Хелас Верона, в която Филипо Индзаги извади от игра всички нападатели в опит да запази резултата. Това не се случи и "росонерите" загубиха две точки на "Сан Сиро". Колко още унижения ще трябва да изтърпят феновете на италианския гранд? Милан е с две победи от девет мача - срещу последните два тима Парма и Чезена и с три загуби, което доведе до нова поява на порция слухове около бъдещето на Индзаги, но по-важното е, че отборът бавно губи шансове за място в зоната на евротурнирите - сега миланци са 10-ти, на седем точки от топ 6.

Домакините са без дълготрайно отсъстващите Роси, Лупатели, Гомес, Татарусану и без наказания Томович. Писаро се контузи миналата седмица.

Гостите са без Де Шиио, Сапата, Ел Шаарави, Мастур, Жакардо, Рами, Де Йонг, Монтоливо и наказания Поли. Само може да съчувстваме на треньорския щаб на "росонерите", но от друга страна ръководството на клуба трябва да разбере каква е причината постоянно да има толкова много контузени.

Едва ли ще видим много отворен мач. Гостите ще се бранят, а Фиорентина, която в четвъртък игра в Лига Европа и след три дни ще гостува на Рома в същия турнир, вероятно няма да играе на пълни обороти. Все пак "виолетовите" няма да се поколебаят да вземат трите точки срещу разколебания си съперник и по такъв начин да завържат интригата в борбата за третото място.

Прогноза: Фиорентина - Милан 1:0

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
183