Интер дава 40 милиона паунда за Джерард


.

Интер дава 40 милиона паунда за Джерард

Жозе Моуриньо отново е предложил оферта за струващата 40 милиона легенда и звезда на Ливърпул.

Треньорът на Интер опита да привлече Джерард в Челси през 2005,но играчът на Мърсисайдци промени решението си в последната минута.

Специалния заедно с италиаснкия агент Клаудио Паскулин планират да изпратят оферта за Джерард и да го привлекат в Интер.

В края на седмицата мениджъра на Ливърпул Рафаел Бенитез заяви че ще бъде принуден да продаде звездите си,ако отбора от Мърсисайд не се класира за Шампионската Лига.
В този случай Интер ще има предимство поради лошото финансово състояние на английския гранд.

Паскулин заяви че се готвят изненади през лятото и собственика на Интер Масимо Морати е готов да развърже кесията за Джерард.

Интер няма конкуренция в Италианското калчо,но "нерадзурите" се провалят в опитите си да покорят върха в Шампионската лига.

Това е целта която е поставена пред Жозе Моуриньо.През 2007 провала в Лигата на богатите доведе до изгонване ма Специалния от Челси.

"Отборите вече работят по лятната селекция, ще има изненади." заяви Паскулин. "Интер работи върху привличането на Джерард, възползвайки се от не много доброто финансово положение на Ливърпул."

Новините ще предупредят Бенитес,който каза че ако някой клуб иска някоя от звездите му, той няма да може да спре евентуален трансфер.

"Ако някой отбор предложи сериозна сума за наш играч, ще направим това което е най-добре за отбора," заяви Рафа Бенитес.

В същото време се очаква трансферът на аржентинския национал Макси Родригез да бъде финалиризиран в края на седмицата.


ПEТЪР АНГЕЛОВ

  Сподели
115