Наполи изпусна трите точки срещу Интер


FUTBOL-TV

Наполи изпусна трите точки срещу Интер

Отборът на Наполи бе много близо то това да се върне в битката за второто място в Серия А. Тимът на Рафаел Бенитес изпусна трите точки в мача с Интер, който бе от програмата на 26-ия кръг на калчото и завърши наравно - 2:2.

Домакините от Неапол имаха превъзходство през по-голямата част от двубоя, но направиха много пропуски. Все пак те поведоха с 2:0, но в крайна сметка сами си попречиха с два нелепи гола, които им костваха успеха.

"Небесно сините“ направиха куп пропуски преди почивката и така двата тима се отправиха към съблекалните при нулево равенство. В 51-ата минута Енрике се включи отдясно по атаката и центрира към първа греда, където необяснимо как Хамшик беше оставен непокрит и с глава намери далечния долен ъгъл за 1:0. В 63-ата минута се стигна до груба грешка в защитата Интер, след което топката стигна до Игуаин, а Жезус беше твърде далеч, за да му попречи да стреля и да прати кълбото до дясната греда.

В 72-ата минута Паласио изравни, след като с удар от 6-7 метра по тревата прониза целта. Четири минути преди края Енрике повали с ръка преминалия покрай него Паласио в наказателното поле, за което получи втори жълт картон. Мауро Икарди превърна дузпата в гол за крайното 2:2.

Наполи остана на 4 точки зад втория Рома, който има 50 на сметката си. Интер е 8-и с 36 пункта.

  Сподели
106