Гарсия: Не искам да обсъждам таблицата


Н. Гавазов

Гарсия: Не искам да обсъждам таблицата

Старши-треньорът на Рома Руди Гарсия сподели мнението си за срещата с Парма в рамките на 23-я кръг на Серия А. Както е известно, столичани записаха пето поредно домакинско равенство, което се случва за първи път от 1981 година насам.

"Играхме по-добре след почивката и добавихме по отношение на темпото, но все пак играчите на Парма оставаха зад линията на топката и не успявахме да пробием. Трудно се вкарва, когато има малко удари по вратата и това бе главният ни проблем. Сега е трудно време за отбора, защото се наложи да използваме редица футболисти, намиращи се в недобра кондиция. Но не искаме оправдания. Отборът трябваше да действа по-добре и трябваше да победим, независимо от обстоятелствата", заяви Гарсия.

"Мислех, че въодушевлението на Жервиньо и Думбия след Купата на Африка ще окаже положително влияние. Не можех по-рано да ги заменя, защото отборът не вкара бърз гол, каквито бяха плановете ни. Феновете са разочаровани и това е нормално. Чувстваме това след равенствата с аутсайдерите. Сега е нужно да отдадем всичките си сили в следващия мач. В момента не бива да обсъждаме таблицата за класиране, а играта. След паузата бяхме по-добри, но трябва да се научим силно да започваме двубоите", добави треньорът.

 

  Сподели
99