Индзаги: Такива мачове ни дават увереност


Н. Гавазов

Индзаги: Такива мачове ни дават увереност

Старши-треньорът на Милан Филипо Индзаги сподели мнението си за срещата с Ювентус от 22-я кръг на Серия А. Както е известно, "росонерите" претърпяха поражение с 3:1 и останаха на пет точки от зоната на евротурнирите. Въпреки поражението, наставникът на миланци изрази задоволството си от играта на своите футболисти.

"Ако не гледаме резултата, то такива мачове дават на отбора немалко увереност. Трудно е да играеш с Юве на едно ниво, особено с толкова много отсъстващи заради контузии, но през по-голямата част от двубоя бяхме равностойни. Надяваме се да променим тенденцията в нашите резултати и вярвам, че с такова отношение към работата, както в този мач, това ще се случи", заяви Индзаги.

"Получихме втория и третия гол точно когато играехме най-добре и добре боравехме с топката. Довлен съм от представянето на новите попълнения, но сега е важно в строя да се завърнат всички играчи, ние имаме нужда от алтернативи. Като цяло, не се оплакваме от живота си, но с такова количество контузени играчи е много трудно", каза още специалистът.

"Жереми Менес беше болен, но въпреки това поиска да участва в мача. Към края на първото полувреме обаче се чувстваше зле и помоли за смяна. Джакомо Бонавентура също не беше в оптимална кондиция, но трябваше да рискувам и да го пусна в игра. Голът на Тевес? От скамейката ми се стори, че има засада, но гледайки повторението, аз разбрах, че сгрешихме. При всички положения, прекалено лесно дадохме на съперника да се разпорежда с топката в тази ситуация", завърши Индзаги.

 

  Сподели
82