Гарсия: Играчите дадоха всичко от себе си


Н. Гавазов

Гарсия: Играчите дадоха всичко от себе си

Старши-треньорът на Рома Руди Гарсия заяви, че играчите му са дали всичко от себе си в снощния мач с Фиорентина от четвъртфиналите на Купата на Италия. Както е известно, столичани претърпяха поражение с 2:0 и по такъв начин продължиха катастрофалното си представяне през новата година.

"Направихме добро първо полувреме, но това не е достатъчно, за да спечелиш. Фиорентина вкара при първата си възможност, но това е футболът. В мач с директни елиминации е много важно да си прецизен. Нямам какво да кажа на моите момчета, защото те дадоха всичко от себе си. Получихме твърде много голове до момента и не сме остри в атака. Нямам и кой знае какъв избор. Бях принуден да пусна Ибарбо, който обаче не бе играл месец и половина и имаше само една тренировка с нас. Сега ни остават Серия А и Лига Европа", заяви Гарсия.

"Вижда се, че отборът знае, че има проблеми и се опитва да поема по-малко рискове. Не се чувстваме уверени. Надявам се, че ще победим Каляри и това ще ни помогне да преобърнем нещата. Отсъстващите ще се върнат и ние ще станем по-силни. Трябва по-добре да играем в защита и по-остри в атака. Искам да подчертая, че е прекрасно, че Курва Суд ни подкрепяше през целия мач. Феновете са разочаровани и това е нормално, както сме и ние. Не очаквах толкова много проблеми с контузени. Мога обаче да ги уверя, че ние бързо ще се върнем на победния път и сезонът ще завърши добре", каза още треньорът.

 

  Сподели
291