Милан с първа победа за 2015 година


FUTBOL-TV

Милан с първа победа за 2015 година

Милан постигна така очаквания си успех, след като надделя над Парма с 3:1 в двубой от 21-ия кръг на Серия А. Това бе и първи успех за тима за календарната 2015 г. В герой за "росонерите" се превърна Жереми Менес, който отбеляза два от головете и се отчете с асистенция за другото попадение.

Домакините откриха резултата в 17-ата минута, след като Менес се разписа от дузпа, отсъдена за игра с ръка. В 24-ата минута Парма изравни чрез Антонио Ночерино, който се възползва от грешка в отбраната на Милан след изпълнение на ъглов удар.

След малко повече от половин час игра удар на Алекс попадна в страничната греда. В основата на втория гол за Милан беше Алесио Черчи, а автор на попадението стана отново Жереми Менес в 56-ата минута. 20 по-късно се стигна до трето попадение във вратата на Парма. Жереми Менес напредна добре в половината на съперника и видя добре Кристиан Дзакардо, който бе непокрит, а той не сгреши и отбеляза първия си гол за Милан.

Играчите на Пипо Индзаги вече имат 29 точки, което им отрежда 8-о място в класирането. Парма пък остана на дъното с 10 пункта.

  Сподели
98