Индзаги: Надявам се, че скоро ще станем предишния Милан


Н. Гавазов

Индзаги: Надявам се, че скоро ще станем предишния Милан

Старши-треньорът на Милан Флипо Индзаги коментира срещата с Лацио от четвъртфиналите на Купата на Италия. Както е известно, "росонерите" претърпяха поражение с 1:0 и отпаднаха от надпреварата. Специалистът, който засега остава на своя пост, изрази надежда, че Милан ще се завърне на предишното си ниво.

"Разочарован съм от загубата, която въобще не заслужавахме. В някои ситуации не ни провървя, но играчите напълно се раздадоха. Не показваме това, на което сме способни и трябва да продължаваме да работим. Мой приятел ми каза, че Сър Алекс е имал нужда от седем години, за да спечели първата си титла. Не, разбира се, че няма да се сравнявам със Сър Фъргюсън, но Манчини, гуруто на треньорската гилдия, също има проблеми", заяви Индзаги.

"Надявам се, че скоро ще станем предишния Милан. Мисля, че с Лацио, който е претендент за третото място, играхме като равен с равен. В събота заслужавахме поражението, но сега играхме по-добре и създавахме повече положения за гол. Отмениха гол на Пацини, а решението за Черчи бе много съмнително", заяви Индзаги.

 

  Сподели
75