Евертън избира между Ел Шаарави и Пато


Н. Гавазов

Евертън избира между Ел Шаарави и Пато

В стремежа да замени преминалия в Сампдория Самуел Ето'о ръководството на Евертън разглежда вариант с привличането на бившите съотборници в Милан - Стефан Ел Шаарави и Алешандре Пато. В събота се разбра, че 33-годишният Ето'о ще продължи кариерата си в Сампдория. Самуел едва през миналото лято се оказа на "Гудисън Парк", но в последно време престана да намира място в стартовия състав на "карамелите".

Оставайки само с двама нападатели, мениджърът на Евертън Роберто Манчини по всякакъв начин се опитва да намери заместник на камерунеца и в тази връзка насочи вниманието си към Ел Шаарави и Пато, които навремето заедно играха за Милан.

Според италиански източници, "карамелите" вече са отправили питане за достъпността на Стефан, който в момента няма редовна практика на "Сан Сиро". През този сезон италианецът взе участие само в 11 мача, в които вкара един гол и не се ползва с доверие на наставника на Милан Филипо Индзаги.

Съобщава се също така, че Евертън следи и 25-годишния Пато, който в момента играе за Интернасионал. Алешандре е пълен с решимост да се завърне в Европа и съвсем неотдавна пресата свързваше бразилеца с преход в КПР.

 

  Сподели
21