Лацио ще спечели трите точки срещу отбора на Ливорно


.

Лацио ще спечели трите точки срещу отбора на Ливорно

Първият кръг от Серия А за 2010 г. противопоставя отборите на Лацио и Ливорно.
 До този момент сезонът не е никак добър за нито един от двата отбора, като те заемат съответно 16-та и 15-та позиция във временното класиране.
Домакините отпаднаха от евротурнирите, след като завършиха на трето място в групата си, в която бяха още отборите на Залцбург, Виляреал и българският шампион Левски.

Представянето им в Калчото пък е още по-разочароващо. "Римските орли" спечелиха едва 1 от последните си 15 шампионатни мача и в момента са само на 3 точки от зоната на изпадащите. Сега на "Олимпико" пристига доста колебливият тим на Ливорно и победата за домакините е повече от задължителна.

В последно време гостите се съживиха, спечелвайки последните си 2 мача в Калчото, но като цяло те са един от най-слабите отбори в лигата. Формата им далеч от дома е изключително слаба. Тимът е завоювал 7 точки при 8-те си визити, но в тях е отбелязал едва 3 гола, което е най-слабото постижение в Серия А. Освен това те са един от най-удобните съперници на Лацио в последните години.
"Орлите" спечелиха последните си 3 двубоя срещу този противник и нямат загуба в последните им 5 сблъсъка.

Имайки предвид положението на състава, Лацио са длъжни да започнат новата година с една хубава победа пред собствена публика.

Прогноза: Лацио - Ливорно 3:2

Последни 5 изиграни срещи:

Лацио - ЗЗПЗЗ
Ливорно - ПЗПЗП


Коефициенти от bet365:

Лацио - 1.66
Равенство - 3.50
Ливорно - 5.50

ПЛАМЕН ПЕНКОВ

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
240