Алегри: Джовинко не е за продан


Н. Гавазов

Алегри: Джовинко не е за продан

Старши-треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри сподели мнението си за срещата с Хелас Верона от осминафиналите на Купата на Италия. Както е известно, "бианконерите" не дадоха никакъв шанс на съперника си, помитайки го с 6:1, като дубъл в срещата направи спряганият за напускане Себастиан Джовинко.

"Не играхме с второразреден отбор. Ние обаче се казваме Ювентус и сме длъжни да играем винаги така, както днес. Джовинко? Не съм се съмнявал в неговите качества. Имаше малко време за игра, защото разполагам с петима нападатели, състезаващи се за две места. Но Джовинко никога не е бил на пазара. Има много бърборене, но не мисля, че той иска да ни напусне", заяви Алегри.

"Двубоят в неделя ще е различен. Верона пуска малко голове и затова днес се изненадах. Ние пък повторихме отново грешките си, които ни преследват. Отново позволихме да ни отбележат след ъглов удар. Погба? Нормално е да го искат всички. Той е на 21 г. и е толкова талантлив. Имаме нужда от подкрепления, след като загубихме Асамоа и Ромуло. Ако не намерим техни адекватни заместници, ще търсим някой от младежкия отбор", каза още специалистът.

 

  Сподели
78