Тоти: Ще продължим да радваме феновете с хубави моменти


Н. Гавазов

Тоти: Ще продължим да радваме феновете с хубави моменти

Нападателят на Рома Франческо Тоти сподели мнението си за шампионската надпревара с Ювентус и оцени представянето на отбора в Шампионска лига. Както е известно, "вълците" не успяха да се класират за плейофите на престижния турнир, завършвайки н трето място в групата си. Относно първенството в Серия А, там столичани са втори в класирането, на три точки от лидера Ювентус.

"Юве спечели първата част от битката за титлата, но аз съм убеден, че борбата за Скудетото ще се решава в последния ден. И ние сме готови да се борим до последно", заяви Тоти.

"Израснахме като отбор през миналия сезон. Под ръководството на Гарсия изминахме определен път, съсредоточихме се върху своята игра и зарадвахме феновете с хубави моменти. Ще продължаваме в това направление, благодарение на качествена игра и младите таланти. С известна работа на трансферния пазар Рома ще се върне на върха в италианския футбол", добави Франческо.

"Шампионска лига? Самото завръщане бе много важно за нас. Играхме срещу едни от най-силните отбори в Европа. Наистина, не се задържахме дълго в турнира, но успяхме да усетим от специалната атмосфера. Двата гола, които вкарах в Москва и Манчестър, бяха важни за мен. Все пак, за голяма част от отбора това бе първи опит и аз се надявам, че през следващия сезон ще се представим много по-добре, а сега ще се постараем да оставим следа в Лига Европа", завършва Тоти.

 

  Сподели
91