Брайда: Няма да говоря за Торес, но Милан страда от липсата на голмайстор


Н. Гавазов

Брайда: Няма да говоря за Торес, но Милан страда от липсата на голмайстор

Бившият директор на Милан Ариедо Брайда разказа за ситуацията в отбора. Както е известно, сред феновете на "росонерите" все повече нараства недоволството към Фернандо Торес - нападателят не оправдава възлаганите надежди и съвсем закономерно в последно време се появиха слухове за изпращането на испанеца в друг клуб.

Брайда признава за проблем в атакуващата линия на отбора.

"Очевидно е, че ситуацията в клуба не се е променила. В момента е невъзможно да се правят инвестиции както преди. Но на мен ми се струва, че Индзаги води тима в правилното направление. Липсва му опит, но той знае всичко за Милан и е обичан", заяви Брайда.

"Те имат всички предпоставки за провеждане на успешен сезон, но разбира се, за това ще трябва да се подобрят. Сега на отбора не достигат някои неща. В атака те залагат на Менез, а това не е нападател. Усеща се отсъствието на голмайстор и това наистина е проблем. няма да говоря за Торес, защото не бях в клуба, когато бе сключена тази сделка. Но бих отбелязал, че няма да е лошо защитата и полузащитата да бъдат подсилени", зави Брайда.

 

  Сподели
83