Бенитес: Информацията за Ливърпул не отговаря на истината


Н. Гавазов

Бенитес: Информацията за Ливърпул не отговаря на истината

Старши-треньорът на Наполи Рафаел Бенитес сподели мнението си за мача с Парма от 16-я кръг на Серия А, а също така коментира последните слухове, свързващи го с продължаване на кариерата в други клубове.

"Игуаин е резерва? Той е важен играч за нас, но аз прецених, че Сапата е по-подходящ за този съперник и не съм разочарован. Дали могат да играят заедно? Да, възможно е, това се е случвало в хода на няколко срещи, може да изпробваме вариант и при самия старт на мача. На Кайехон казах, че е важно отборът да вкара гол, а не отделен играч. Той трябваше да подаде на Хамшик. Трябва да се разбере принципа, че главният приоритет е победата. Разпиляваш ли си шансовете, трудно ще побеждаваш", заяви Бенитес.

"Мачът с Ювентус за Суперкупата? Винаги казвам, че следващата среща е най-важната, още повече, че става дума за трофей. Мога да допълня, че това е най-важният мач за календарната година. Предложения от други клубове? Тези два клуба, които се интересуваха от мен и за които пресата писа (Б.ред. Валенсия и Ливърпул) - всичко това не е истина. Няма да им кажа имената, но мога да кажа, че имаше интерес от един клуб и от един национален отбор", добави испанецът.

 

  Сподели
86