Жервиньо: Отсъствието на Гарсия няма да се отрази на отбора


Н. Гавазов

Жервиньо: Отсъствието на Гарсия няма да се отрази на отбора

Нападателят на Рома Жервиньо е на мнение, че отсъствието на Руди Гарсия от резервната скамейка в мача срещу Милан, няма да се отрази негативно на отбора. Специалистът е наказан да не води тима си две срещи, след като бе обвинен, че е ударил стюард след мача с Дженоа, , нещо, което треньорът отрича.

"Не мисля, че това, което се случи с Гарсия ще се отрази на отбора. Треньорът остава напълно концентриран в работата си на терена. Ние трябва да направим същото и да спечелим всеки мач. Ситуацията в Генуа бе много трудна, но това е нормално след като един срещу друг бяха вторият и третият в класирането. Краят на мача бе доста хаотичен. Играчите на Дженоа се оплакваха от куп съдийски решения и не искам да влизам в детайли, но най-важното е, че Рома победи", заяви Жервиньо.
След победата на Ювентус над Каляри Рома изостава от шампиона на четири точки и ще приеме Милан в края на седмицата. Гарсия вече каза, че е убеден в спечелването на Скудетото.

"Треньорът се опита да ни мотивира, но в съблекалнята ни сме наясно с нашите възможности. Скудетото е основната ни цел, но не искам да се сравняваме с други отбори като Ювентус или Наполи. Трябва да мислим за нашето представяне и най-важното е да се класираме за Шампионската лига, защото искаме да се върнем в този турнир. След това вече може да мислим и за титлата", допълни каза още африканецът.

 

  Сподели
76