Интер - Удинезе: Завръщането на Страмачони


Н. Гавазов

Интер - Удинезе: Завръщането на Страмачони

Интер - Удинезе
Стадион: "Джузепе Меаца", Милано
Дата: 07.12.2014г.
Час: 21:45
Съдия: Андреа Джервасони

Друг интересен двубой от кръга, между два отбора, които се нуждаят от точки и може да бъдем сигурни, че ще съперниците ще направят всичко възможно, за да вземат нещо в мача. Интер е без победа в последните си четири двубоя, а Манчини претърпя първата си загуба начело на "нерадзурите". В миналия кръг миланци се противопоставиха на Рома, но традиционните грешки в защита и головия усет на Пиянич решиха изхода на срещата. Така Интер се смъкна на 12-то място в таблицата, на 5 точки от зоната на евротурнирите, което означава, че Роберто ще има много работа оттук до края на сезона, защото Милан, Фиорентина, Лацио, двата генуезки отбора също имат своите амбиции.

С амбиции е и днешният съперник на Интер. "Нашите уважения към "нерадзурите", но целта да се класираме за Шампионска лига продължава да стои в нашите планове", заяви Бруно Фернандес преди мача, което показва намеренията на фриулци, независимо от това, че те също записаха недобри последни резултати, а освен това отборът страда от добра дълбочина на състава. Последната победа на Удинезе е от 26 октомври, като тимът взе само две точки в последните си пет мача. Въпреки това, Страмачони и компания се намират на точка пред Интер.

Джонатан и Хернанес са контузени от домакините, а от гостите няма да играят Муриел и Домици, което вероятно ще накара треньорския щаб на гостите да заложи на трима в опорната зона с Алан в среда и Коне зад двамата нападатели.

Интересен мач: от гледна точка на това, че Страмачони се завръща на "Сан Сиро", където ще се изправи срещу бившия си отбор. Освен това, Интер няма победа срещу Удинезе тук от 2010 година. Трето, двубоите между тези два тима през последните години са се получавали много интересни. В днешния мач Интер е фаворит, но хората на Манчини трябва много да се постараят, за да вземат трите точки срещу съперник, който на практика ще излезе с два отбранителни вала, а начело на атаката си има нападател като Ди Натале. Успешна контраатака на фриулци ще постави под напрежение новия треньор на миланския отбор, но все пак, нашите предположения са, че домакините ще вкарат гол в повече от Удинезе.

Прогноза: Интер - Удинезе 2:1


Последни 5 изиграни срещи:

Интер:

06 ноември Сент Етиен - Интер 1:1 (Лига Европа)
09 ноември Интер - Верона 2:2 (Серия А)
23 ноември Милан - Интер 1:1 (Серия А)
27 ноември Интер - Днепър 2:1 (Лига Европа)
30 ноември Рома - Интер 4:2 (Серия А)

Удинезе:

02 ноември Удинезе - Дженоа 2:4 (Серия А)
09 ноември Палермо - Удинезе 1:1 (Серия А)
23 ноември Удинезе - Киево 1:1 (Серия А)
30 ноември Милан - Удинезе 2:0 (Серия А)
03 декември Удинезе - Чезена 4:2 сл. прод. (Купа на Италия)


Досегашни срещи:

Интер - Удинезе

91 срещи
42 победи за Интер
28 равенства
21 победи за Удинезе
Голова Разлика: 142:97 за Интер

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
328